fbpx
Tussendoortje

Bananenbrood

 

Deze is lekker als tussendoortje, of als ontbijt. Heel handig in te vriezen!

Ingrediënten (voor 1 bananenbrood): 

  • 3 bananen
  • 150 gram amandelmeel
  • 1,5 theelepel bakpoeder
  • 3 eieren 
  • snuf zout
  • 2 eetlepels honing
  • 1 hand noten: ik heb hazelnoten en pecans gebruikt
  • snuf kaneel
  • olie om in te vetten

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en meng alles in enkele seconden (niet te lang!) tot een glad beslag. Vet een cakevorm in. Giet het mengsel in de vorm. Zet de cakevorm in de oven en bak het bananenbrood in 55 minuten gaar.
Haal het bananenbrood vervolgens uit de oven, laat iets afkoelen en snijd vervolgens in plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *