Programma’s

Alle programma’s zijn inclusief: veel recepten, E books met instructies en voorbeeld eetschema’s, de producten en verzending, detoxweek en gratis begeleiding! Woon je in de regio Groningen? Dan is ook persoonlijke coaching mogelijk met eventueel een wekelijks weegmoment of wandelen. Stuur me een berichtje als je hier meer info over wilt. Leuk!

Uiteraard kun je ook zelf een programma samenstellen. Advies nodig? Neem dan contact met mij op via de contact pagina. Ik ben ook bereikbaar via de chat.

Ik werk als franchise partner voor Juice Plus+

De programma’s in het kort

 • het is een healthy lifestyle, geen dieet
 • 6x per dag eten, hierdoor is het goed vol te houden
 • 80/20 regel, 80% is gezond, 20% mag ongezond zijn. Dus je mag best eens cheaten.
 • geen calorieën tellen!
 • goed te combineren met een baan, een gezin en/of een sociaal leven
 • geen jojo effect door het aanleren van een structureel gezond eetpatroon

Detoxweek

Bij alle programma’s adviseer ik te starten met een Detox week. Een detox schoont je lichaam op, en bereidt je lichaam voor op een gezondere levensstijl. Geen sapjes detox, maar goed en gezond eten. Vaak val je in deze week al goed af. Alle info voor de Detox krijg je van mij

Wanneer welke programma

 • Programma 1 en 2 adviseer ik als je tot 5 kg wilt afvallen en evt je huid, haren en nagels wilt verbeteren
 • Programma 3 en 4 adviseer ik je als je 5 kg of meer wilt afvallen en je energielevel wilt verbeteren.
 • Programma 5 adviseer ik als je op zoek bent een super omega-product.
 • Programma 6 is top als je je energielevel wilt verbeteren.

1.De Booster

Tijdens dit programma neem jij  3x per dag onze 100% natuurlijk Booster. De booster is een poeder dat je oplost in een glas water. Deze neem je voor elke hoofdmaaltijd, ongeveer 20 minuten voordat je gaat eten. De booster is een echte hongerstiller en zorgt ervoor dat vetten en suikers minder goed opgenomen worden door je lichaam. Hij vermindert de calorie-inname met maar liefst 25% en hij verhoogt de vetverbranding. Daarnaast kan hij je lichaam letterlijk een boost geven, meer energie. De booster bevat groene thee extract en krachtige anti oxidanten. Precies genoeg om jouw vetverbranding een flinke boost te geven. Na de Detox week, start je met de Booster. In totaal ben je zo’n 5 weken bezig. In deze 5 weken kun je gemiddeld 1 kg per week afvallen.

 • Prijs Booster (30 dagen): 94 euro/ 4 x 25,50 

2. Booster en Bessen 

Tijdens dit programma neem jij 3x per dag de Booster en 2 x per dag de bessen capsules. Naast de voordelen van de Booster, zie bij 1, krijg je ook alle voordelen van de Bessen. De bessen capsules zorgen voor gezondere haren, sterkere nagels en pakken cellulitis en spataders aan. Ze zitten vol anti-oxidanten (9 soorten bessen + rauwe cacao). Verstevigen de huid, verbeteren de elasticiteit en zorgen voor een gezondere teint. Met de bessencapsules boeken we ook super resultaten bij mensen met acné, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Dit heeft te maken met Polyfenool. Dit remt het verouderingsproces, herstelt zelfs DNA mutatie en zorgt ervoor dat het metabolisme op gang komt. Ook hebben de bessen goede invloed op je weerstand. Voor de haren betekent het dat ze sneller groeien en dikker worden door de extra vitaminen. Samen zullen ze er voor zorgen dat je huid strakker en egaler word, en je tot 5 kg kunt afvallen. De Booster gebruik je 30 dagen, de Bessen capsules 120 dagen. Uiteraard kun je ook alleen de bessen capsules afnemen

 • Prijs Booster+Bessen 207 euro / 4 x 56,00 euro 
 • Prijs Bessen (120 dagen): 113 euro / 4x  30,25

3.  De Complete 

90 dagen programma: de Complete is een top product binnen een gezonde levensstijl of voor sporters! Het is een poeder welke je toevoegt aan je maaltijden, verkrijgbaar in chocolade en vanille. Vegetarisch, vrij van gluten, conserveringsmiddelen, kunstmatige zoetstoffen en kleur- en smaakstoffen. Bereid met plantaardige melkvervangers. Bevat 17 nutriënten, plantaardige eiwitten, goede vetten en vezels en is daardoor een gezonde en lekkere maaltijdtoevoeger. De Complete zal voor een slanker, strakker en gezonder lichaam zorgen. Na de Detox week, start je met de Complete. Je vervangt eerst 2, later 1 maaltijd door een maaltijd met de Complete erin verwerkt. Bijvoorbeeld een smoothie, kwark/yoghurt, pannenkoek, wafel, bananenbrood of Shake. Daarnaast pak je 3 gezonde tussendoortjes. De avondmaaltijd is altijd gewoon gezond. Met dit programma kun je gemiddeld 1 kg per week afvallen. En omdat je de Complete gaat afbouwen en structureel gezond leert eten is de kans op jojo’en minimaal. Dit is absoluut de kracht van dit programma, geen dieet, maar een lifestyle.

 • Prijs Complete (90 dagen): 191 euro / 4 x 49,75 

4.  Complete en Groente en Fruit capsules

Naast de voordelen van de Complete (zie bij 3), krijg je ook alle voordelen van de groente en fruit capsules. De unieke groenten- en fruitcapsules bevatten de essentiële voedingsstoffen uit 17 verschillende soorten biologisch geteelde fruit en groenten waar het water, suiker en zout uitgehaald is. Ze vullen het gat tussen wat we dagelijks nodig zijn en wat we daadwerkelijk binnenkrijgen. Ze verhogen jouw stofwisseling waardoor je makkelijker zult afslanken. Daarnaast versterken ze het immuunsysteem, ontgiften jouw lichaam en geven energie. De capsules  zijn top voor je weerstand. Ze kunnen oa zorgen voor een betere nachtrust, minder stress, lager cholesterolgehalte, soepelere spieren en een minder opgeblazen gevoel. Kortom… toppers voor je gehele gezondheid. Samen zullen ze ervoor zorgen dat je gemiddeld 1 kg per week kunt gaan verliezen en je lekker in je vel voelt. De Complete gebruik je 90 dagen, de Groente en Fruit Capsules 120 dagen. Uiteraard kun je ook alleen de Groente en Fruit capsules afnemen  Als je deze voor 1 jaar afneemt krijgt je ze gratis voor een 2e persoon in dat hele jaar!

 • Prijs Complete en G/F capsules: 396 euro / 4 x 103 euro
 • Prijs G/F capsules (120 dagen): 205 euro / 4x 53.75

5.  OMEGA capsules

Een voornamelijk plantaardige voeding leidt vaak tot een tekort aan gezonde omega 3-vetzuren. Omega Blend dicht het tekort tussen datgene wat we dagelijks zouden moeten eten en datgene wat we in werkelijkheid eten. De dosis bevat een uitgebalanceerde mix van zorgvuldig geselecteerde oliën van plantaardige oorsprong, die het lichaam met waardevolle omega 3-, 5-, 6-, 7- en 9-vetzuren verzorgen. Omega kan het geheugen verbeteren, meer energie geven en ondersteunt bij het afslanken. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat omega een positief effect heeft op ons hart, hersenen en ogen. En, geen vissmaak! Goede resultaten bij overgangsklachten en ADHD. De omega capsules gebruik je 120 dagen.

 • Prijs omega: 153 euro / 4 x 40,25

6. LIFT, natural

Lift is DE natuurlijke energie die je lichaam en geest een boost geeft met belangrijke B-vitamines, natuurlijke cafeïne en unieke ingrediënten. Een unieke combinatie van natuurlijke functionele ingrediënten die je energie geven, de hele dag door. LIFT bevat vitamine B1, B2, B3, B6 en B9. Deze dragen bij  tot een normaal energieopwekkend metabolisme. Vitamine B5  draagt bij tot normale mentale prestaties. Hierdoor kun je de hele dag geconcentreerd en alert blijven.. Vitamine B2, B3, B5, B6 en B9 helpen tegen vermoeidheid en uitputting.  Eén portie per dag is minder dan 30 calorieën per portie. LIFT geeft je de HELE dag een fijne energie, daarom meestal geen BOOST. Een levering LIFT bestaat uit 60 sachets. Eerst een kleiner aantal proberen? Dat kan!

 • Prijs  LIFT: 182 euro/ 4 x  47,50 euro

Overige producten:

Complete Soup en Complete Maaltijdrepen. Deze zijn super makkelijk voor als je werkt, naast de Complete of voor onderweg.

De soep is makkelijk in gebruik, je verwarmt hem met 300 ml melk. Vegetarisch en met gebruik van melkvervangers zelfs veganistisch. Het smaakt niet alleen heerlijk, ook zitten er de beste verse groenten in. Bevat slechts  248 calorieën!  De maaltijdrepen zijn verkrijgbaar in 2 smaken, fruit en chocolade. Ze zijn rijk aan omega 3 vetzuren en hebben een hoog diëtistisch vezelgehalte. Daarnaast glutenvrij, veganistisch en zonder conserveermiddelen.  Ze helpen onnodige calorieën te verminderen. Beide worden geleverd per 60 stuks (4 dozen van 15 stuks). Eerst een kleiner aantal proberen? Dat kan!

 • Prijs soep/repen: 152 euro /4 x 40 euro