fbpx

Programma’s

Alle programma’s zijn inclusief: veel recepten, E books met instructies en voorbeeld eetschema’s, de producten en verzending, detoxweek en gratis coaching! Woon je in de regio Groningen? Dan is ook persoonlijke coaching mogelijk met eventueel een wekelijks weegmoment. Stuur me een berichtje als je hier meer info over wilt. Leuk!

Uiteraard kun je alle producten uit de programma’s ook los bestellen of zelf een programma samenstellen. Wil je naar aanleiding van de programma’s contact met mij, kijk dan op de pagina CONTACT voor mijn gegevens. Ik ben ook bereikbaar via de chat.

De programma’s in het kort

 • het is een healthy lifestyle, geen dieet
 • 6x per dag eten, hierdoor is het goed vol te houden
 • 80/20 regel, 80% is gezond, 20% mag ongezond zijn. Dus je mag best eens cheaten.
 • we tellen geen calorieën!
 • goed te combineren met een baan, een gezin en/of een sociaal leven
 • geen jojo effect door het aanleren van een structureel gezond eetpatroon

Detoxweek

Bij alle programma’s adviseer ik te starten met een Detox week. Een detox schoont je lichaam op, en bereidt je lichaam voor op een gezondere levensstijl. Geen sapjes detox, maar goed en gezond eten. Vaak val je in deze week al goed af. Alle info voor de Detox krijg je van mij

Wanneer welke programma

 • Programma 1 adviseer ik als je tot 5 kg wilt afvallen op een leuke, gezonde manier
 • Programma 2 raad ik aan als je gezond tot 5 kg wilt afvallen, en daarnaast het beste wil voor je huid, haren en nagels (de bessen)
 • Programma 3 tot en met 6 adviseer ik je als je 5 kg of meer wilt afvallen.
 • Programma 3 is het basisprogramma om gemiddeld 1 kg per week mee af te kunnen vallen.
 • Programma 4 is top als je gezond afvallen wilt combineren met het beste voor je huid, haren en nagels (de bessen)
 • Wanneer je het beste totaalprogramma wilt voor je gehele gezondheid, raad ik je absoluut programma 5 aan!
 • Wanneer je werkt, van makkelijk houdt of of veel onderweg bent, is programma 6 ideaal

1.De Booster

Tijdens dit 30 dagen programma neem jij  3x per dag onze 100% natuurlijk Booster. De booster is een poeder dat je oplost in een glas water. Deze neem je voor elke hoofdmaaltijd, ongeveer 20 minuten voordat je gaat eten. De booster is een echte hongerstiller en zorgt ervoor dat vetten en suikers minder goed opgenomen worden door je lichaam. Hij vermindert de calorie-inname met maar liefst 25% en hij verhoogt de vetverbranding. Daarnaast kan hij je lichaam letterlijk een boost geven, meer energie. De booster bevat groene thee extract. Precies genoeg om jouw vetverbranding een flinke boost te geven zonder dat je hier lichamelijk iets van merkt. Daarnaast bevat groene thee krachtige anti-oxidanten, erg goed voor je lichaam. Na de Detox week, start je dan met de Booster. In totaal ben je zo’n 5 weken bezig. In deze 5 weken kun je tot 5 kg afvallen.

Prijs: 94 euro, of 4 x 25,50 euro als je liever in 4 termijnen betaald.

2. Booster en Bessen 

Tijdens dit programma neem jij 3x per dag de Booster en 2 x per dag de bessen capsules. Naast de voordelen van de Booster, zie bij 1, krijg je ook alle voordelen van de Bessencapsules. De bessen capsules zorgen voor gezondere haren, sterkere nagels en pakken cellulitis en spataders aan. Ze zitten vol anti-oxidanten (9 soorten bessen + rauwe cacao). Verstevigen de huid, verbeteren de elasticiteit en zorgen voor een gezondere teint. Met de bessencapsules boeken we ook super resultaten bij mensen met acné, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Dit heeft te maken met Polyfenool. Dit remt het verouderingsproces, herstelt zelfs DNA mutatie en zorgt ervoor dat het metabolisme op gang komt. Ook hebben de bessen goede invloed op je weerstand. Voor de haren betekent het dat ze sneller groeien en dikker worden door de extra vitaminen. Samen zullen ze er voor zorgen dat je huid strakker en egaler word, en je gemiddeld tot 5 kg verliest in 5 weken. De Booster gebruik je 30 dagen, de Bessen capsules 120 dagen. Uiteraard kun je ook alleen de bessen capsules afnemen (prijs op aanvraag)

Prijs: 207 euro, 0f 4 x 56,00 euro als je liever in 4 termijnen betaald.

3.  De Complete 

Tijdens dit 90 dagen programma ga jij aan de slag met de 100% natuurlijke Complete mix. De Complete is een top product binnen een gezonde levensstijl of voor sporters! Het is een poeder welke je toevoegt aan je maaltijden, verkrijgbaar in chocolade en vanille. Vegetarisch, vrij van gluten, conserveringsmiddelen, kunstmatige zoetstoffen en kleur- en smaakstoffen. Bereid met plantaardige melkvervangers. Bevat 17 nutriënten, plantaardige eiwitten, goede vetten en vezels en is daardoor een gezonde en lekkere maaltijdtoevoeger. De Complete zal voor een slanker, strakker en gezonder lichaam zorgen. Na de Detox week, start je met de Complete. Je vervangt eerst 2, later 1 maaltijd door een maaltijd met de Complete erin verwerkt. Bijvoorbeeld een smoothie, kwark/yoghurt, pannenkoek, wafel, bananenbrood of Shake. Daarnaast pak je 3 gezonde tussendoortjes. De avondmaaltijd is altijd gewoon gezond. Met dit programma kun je gemiddeld 1 kg per week afvallen. En omdat je de Complete gaat afbouwen en structureel gezond leert eten is de kans op jojo’en minimaal.

Prijs: 191 euro, of 4 x 49,75 euro per maand als je liever in 4 termijnen betaald.

4.  Complete en Bessen

Naast de voordelen van de Complete zie bij 3, krijg je ook alle voordelen van de Bessencapsules. De bessen capsules zorgen voor gezondere haren, sterkere nagels en pakken cellulitis en spataders aan. Ze zitten vol anti-oxidanten (9 soorten bessen + rauwe cacao). Verstevigen de huid, verbeteren de elasticiteit en zorgen voor een gezondere teint. Met de bessencapsules boeken we ook super resultaten bij mensen met acné, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Dit heeft te maken met Polyfenool. Dit remt het verouderingsproces, herstelt zelfs DNA mutatie en zorgt ervoor dat het metabolisme op gang komt. Ook hebben de bessen goede invloed op je weerstand. Voor de haren betekent het dat ze sneller groeien en dikker worden door de extra vitaminen. Samen zullen ze er voor zorgen dat je huid strakker en egaler word, en je gemiddeld 1 kg per week kan gaan verliezen. De Complete gebruik je 90 dagen, de Bessen capsules 120 dagen. Uiteraard kun je ook alleen de bessen capsules afnemen (prijs op aanvraag)

Prijs: 304 euro, of 4 x 80 euro per maand als je liever in 4 termijnen betaald.

5.  Complete en Groente en Fruit capsules

Naast de voordelen van de Complete (zie bij 3), krijg je ook alle voordelen van de Groente en Fruit capsules. De unieke groenten- en fruitcapsules bevatten de essentiële voedingsstoffen uit 17 verschillende soorten biologisch geteelde fruit en groenten waar het water, suiker en zout uitgehaald is. Ze vullen het gat tussen wat we dagelijks nodig zijn en wat we daadwerkelijk binnenkrijgen. Ze verhogen jouw stofwisseling waardoor je makkelijker zult afslanken. Daarnaast versterken ze het immuunsysteem, ontgiften jouw lichaam en geven energie. De Groente en Fruit capsules zijn goed voor je weerstand, kunnen zorgen voor een betere nachtrust, minder stress en een minder opgeblazen gevoel. Kortom… toppers voor je gehele gezondheid en het beste wat je in huis kunt hebben. Samen zullen ze ervoor zorgen dat je gemiddeld 1 kg per week kunt gaan verliezen. De Complete gebruik je 90 dagen, de Groente en Fruit Capsules 120 dagen. Uiteraard kun je ook alleen de Groente en Fruit capsules afnemen (prijs op aanvraag). Als je deze voor 1 jaar afneemt krijgt je ze gratis voor een 2e persoon in dat hele jaar!

Prijs : 396 euro, of 4 x 103 euro per maand als je liever in 4 termijnen betaald.

6.  Complete en Maaltijdrepen

Naast de voordelen van de Complete zie bij 3, krijg je ook alle voordelen van de Maaltijdrepen.

De maaltijdrepen zijn ideaal voor een actieve levensstijl! Verkrijgbaar in 2 smaken, fruit en chocolade. Ze zijn rijk aan omega 3 vetzuren en hebben een hoog diëtistisch vezelgehalte. Daarnaast glutenvrij, veganistisch en zonder conserveermiddelen. Een maaltijdreep is een complete maaltijd. Echter zijn ze ook ideaal als tussendoortje (een halve). Ze helpen onnodige calorieën te verminderen. Samen zullen ze ervoor zorgen dat je gemiddeld 1 kg per week kunt gaan verliezen. Uiteraard kun je ook alleen de repen afnemen (prijs op aanvraag). De Complete gebruik je 90 dagen + je krijgt 60 maaltijdrepen (4 dozen van 15 stuks)

Prijs:  343 euro, of  4 x 89,75 euro per maand als je liever in 4 termijnen betaald. Voor 90 dagen Complete en 60 repen.

 

Overige producten:

Naast alle producten die in bovenstaande programma’s zijn verwerkt, bied ik nog de Complete Soepen aan en de Omega Capsules

Complete Soep:

Een ideale en lekkere volledige maaltijd! En makkelijk in gebruik, je verwarmt hem met 300 ml melk. Vegetarisch en met gebruik van melkvervangers zelfs veganistisch. Het smaakt niet alleen heerlijk, ook zitten er de beste verse groenten in. Bevat slechts  248 calorieën! Je kan hem eten als soepje, maar je kunt hem ook verwerken in verschillende recepten. Een levering bevat 60 soepen, 4 dozen van 15 stuks.

Prijs: 152 euro, of 4 x 40 euro per maand als je liever in 4 termijnen betaald. 

Omega capsules:

Een voornamelijk plantaardige voeding leidt vaak tot een tekort aan gezonde omega 3-vetzuren, die normaal gesproken in vis voorkomen. Hier verschijnt Juice Plus+ Omega Blend ten tonele: Juice Plus+ Omega Blend dicht het tekort tussen datgene wat we dagelijks zouden moeten eten en datgene wat we in werkelijkheid eten. De dosis, die uit gemakkelijke capsules bestaat, bevat een uitgebalanceerde mix van zorgvuldig geselecteerde oliën van plantaardige oorsprong, die het lichaam met waardevolle omega 3-, 5-, 6-, 7- en 9-vetzuren verzorgen. Omega kan het geheugen verbeteren, meer energie geven en ondersteunt bij het afslanken. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat omega een positief effect heeft op ons hart, hersenen en ogen. En, geen vissmaak! Onze omega wordt met succes gebruikt bij vrouwen in de overgang. De omega capsules gebruik je 120 dagen.

Prijs: 153 euro, of 4 x 40,25 per maand als je liever in 4 termijnen betaald.