Lunch

Salade met gerookte makreel

 

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 80 gram gerookte makreel
  • 75 gram veldsla
  • ½ avocado 
  • Paar stengels verse bieslook (fijngesneden) of 1 tl gedroogde bieslook
  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 1 el limoensap
  • Zeezout en zwarte peper

Bereidingswijze

  • Scheur de makreel in stukjes en snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
  • Doe de makreel, de avocado en de veldsla in een kom.
  • Maak een dressing van de Griekse yoghurt, het limoensap en de bieslook en voeg aan de kom toe
  • Hussel de ingrediënten door elkaar.
  • Breng de salade op smaak met een snufje zeezout en zwarte peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *