fbpx
Diner,  Lunch

Gevulde hartige quinoa pannenkoek

 

Ingrediënten (2 personen):

  • 4 eetlepels quinoa meel (of een andere meelsoort naar wens)
  • 4 bio eieren
  • amandelmelk
  • snuf zeezout
  • roomboter (of ontgeurde kokosolie)
  • 4 eetlepels avocado-geitenkaas mousse
  • 2 flinke handen veldsla
  • flink wat kiemen of cress

Bereidingswijze:

  • Bereidingswijze: meng het meel, 2 eieren, zeezout en een flinke scheut amandelmelk tot een beslag en laat het 5 minuten ‘rusten’
  • Kook intussen vast de overige 2 eitjes
  • Verhit een klein klontje roomboter in een koekenpan en bak een voor een 2 pannenkoeken van het beslag
  • Bestrijk de pannenkoeken met de avocado-geitenkaas mousse en beleg ze met de overige ingrediënten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *