Lunch

Bieten wraps met spicey tonijnsalade

 

Ingrediƫnten voor 2 wraps:

  • 2 bietenwraps van No Fairytales
  • 1 blikje tonijn op water (ongeveer 100 gram, uitgelekt)
  • 25 gram magere kwark
  • 25 gram wasabi mayonaise
  • een snufje chilivlokken
  • 1 kleine rode ui
  • 1 handje geraspte wortel
  • 1 handje rucola slamelange

Bereidingswijze:

1. Laat de tonijn uitlekken en roer de tonijn samen met de magere kwark, wasabi mayonaise en chilivlokken tot een romige tonijnsalade.
2. Verwarm de bietenwraps 15 seconden aan elke kant in een koekenpan. Snij vervolgens de rode ui in dunne halve ringen.
3. Verdeel te tonijnsalade over de wraps en beleg ze met een handje rucola slamelange, geraspte wortel en rode ui.
4. Rol ze op, snij ze doormiddel en smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *