Lunch

Griekse quinoasalade

 

Ingrediënten voor 2 porties

  • 100 gram quinoa
  • 75 gram fetakaas
  • 300 gram tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 citroen
  • Bosje basilicum
  • Bosje peterselie
  • 75 gram olijven (naar keuze)
  • Extra vierge olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper

Bereidingswijze

  • Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snijd de tomaten en komkommer in kleine blokjes en snijd de olijven in plakjes.
  • Hak de peterselie fijn en scheur de basilicum in grove stukken.\
  • Giet de quinoa af en doe in een saladeschaal
  • Verbrokkel de fetakaas en voeg aan de schaal toe
  • Voeg de gesneden ingrediënten toe en hussel de ingrediënten door elkaar
  • Breng de salade op smaak met het sap van de citroen, een eetlepel olijfolie en een snuf zeezout en zwarte peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *