fbpx

Klant ervaringen

Sylvia

Ik kwam al een aantal keer de booster tegen op Facebook. Ik werd nieuwsgierig maar was ook sceptisch, ik ben niet zo’n type die ergens zomaar induikt. Ik had zoveel geprobeerd en het heeft me al zoveel geld gekost aan producten. Eerst moest ik maar eens overtuigd worden. Tot jij voorbij kwam met een persoonlijke videoboodschap. Je kwam bij mij over als jezelf die echt achter je producten staat. Toen had je mijn aandacht! Heb info bij je opgevraagd en heb me goed laten inlezen. Ik heb pds en fibromyalgie en wilde ook wat kilo’s kwijt. Ik ben aan de boosters begonnen en er gebeurde voor mij een wonder, mijn hevige buikpijn en opgeblazen gevoel verdween en ik viel ook nog af. Dit werkt dus echt!!

Mijn pijnen blijf ik houden van de fibromyalgie, maar dit gaf mij al zo’n boost. Ongelooflijk blij was ik en ben ik nu nog steeds. Ik ben nu 2 maand verder en 6 kg lichter. Intussen ben ik ook aan de bessen capsules begonnen.. dit was echt een wauw factor, ik kreeg veel voller haar, een zachte huid en de cellulitis was grotendeels weg van mijn benen. Heb ook ineens hele mooie lange stevige nagels, mijn nagels waren altijd zacht en braken af of scheurden in. Ik vind het fantastisch dat je naast dit ook een persoonlijke coach krijgt, regelmatig een berichtje met de vraag hoe het gaat. Zit je in een dip of zijn er vragen dan kun je die altijd stellen. Tamara, jij doet dit hartstikke goed en op een hele leuke manier👍🏻
Ik wil anderen graag meegeven dat dit geen dieet is maar een andere levensstijl waar je weer veel energie van krijgt, en t afvallen gaat dan vanzelf!!  Ik ga door met deze boosters en capsules, nooit gedacht dat er producten waren die echt helpen.

Daniella

Via FB kwam ik met je in contact. Ik zag een bericht over de Booster en dat triggerde me. Wil graag een paar kg kwijt.  Info opgevraagd, en uiteindelijk gestart met de Booster en de Omega capsules. Ben begonnen met de Detox week. Deze is supergoed bevallen. Het was goed vol te houden, en was daarna 1,6 kg kwijt! Nu aan de slag met de Booster en de Omega Capsules. Ben met Omega nog te kort bezig om er iets over te kunnen zeggen. De Booster geeft mij wel absoluut een vol gevoel! Ben nog een beetje zoekende hoe en wat precies, omdat ik in vorige programma’s gewend bent dat het allemaal voorgeschreven wordt. Qua schema, hoeveelheden, koolhydraten etc. En dat is hier veel losser, dat is even wennen. Tot nu to 2,7 kg kwijt, en heerlijke recepten!  Een leuke motiverende Support Groep en een fijne  lieve coach die altijd klaarstaat en meedenkt! Programma bevalt goed, ondanks dat ik nu even stil sta. 

S.W

Erg lekkere gezonde recepten. Van ontbijt tot bonbon voor de koffie. Echt inspirerend voor als je gezonder wil leven.

Mijn eigen ervaring:

Na 2 zwangerschappen bleef er 5 kg aan zitten. In november 2017 kwam ik in aanraking met Juice Plus. Vanaf dat moment overwoog ik zelf als Healthcoach aan de slag te gaan. In de tussentijd leek het mij goed om zelf de producten ook eens te gaan gebruiken! Zo kon ik hopelijk van die 5 kg af komen. Ben begonnen met de Booster. 3x per dag en daarnaast wat gezonder gaan eten. Gewoon bewuster, minder snoepen, meer water, minder koffie, en veel afwisseling. Ook minder brood en pasta. Binnen no time was er 3 kg af! Nog een maand later was er 5 kg af. Vind het echt top om te zien wat een ander eetpatroon kan doen met je lichaam. Diëten is echt zo niet nodig! In ons programma mag je best veel eten (6x per dag) en je mag ook best wel eens voor ongezond gaan. Het is goed vol te houden en goed te combineren met werk/gezin/sociaal leven. 

Inmiddels zijn we 7 maanden verder. De 5 kg’s zijn er nog steeds af. En ik eet nog steeds overwegend gezond, omdat ik me er heel goed bij voel. Mijn Juice Plus assortiment is aardig uitgebreid. Ik gebruik namelijk alles. Niet zozeer om nog af te vallen, maar omdat de producten super zijn voor mijn gehele gezondheid. Heb een top energielevel, voel me lekker in mijn vel, blijf op gewicht en mijn nagels en haren groeien als kool. De capsules doen veel goeds voor je lichaam, eigenlijk zou iedereen ze in huis moeten hebben. Het is niet voor niets dat ik vele topsprekers in Barçelona heb horen spreken die Juice Plus gebruiken. Hier in huis worden er ook veel producten gebruikt, ook door manlief en de jongens. Zo leuk! De Complete gebruik ik dagelijks als ontbijt. De repen en soepen vaak als lunch en de capsules gebruik ik elke dag om mijn dag mee te starten.  Niet meer zonder!