fbpx
Kerst

Tonijn advocado amuse

 

Ingrediënten:
  • 400 gr rauwe tonijn
  • 2 avocado’s
  • 8 eetl mayonaise
  • Klein beetje wasabi (naar smaak)
  • Zwarte peper
  • 2 eetl sesamzaadjes
Bereidingswijze:
  • Snijd de tonijn in kleine blokjes.
  • Snijd de avocado in de lange zijde doormidden en draai de twee helften los van elkaar.
  • Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Roer een beetje wasabi en zwarte peper door de mayonaise (let op deze is heel pittig dus proef tussendoor).
  • Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan licht bruin.
  • Doe de blokjes tonijn in een glaasje en verdeel de blokjes avocado er over.
  • Schep ongeveer 1 eetl wasabi mayonaise per glaasje op de avocado.
  • Bestrooi met de sesamzaadjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *