fbpx
Kerst

Portobello met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 portobello’s
  • 250 gr spinazie
  • 1 sjalotje
  • 2 teentjes knoflook
  • 125 gr geitenkaas
  • 50 gr pijnboompitten
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht).
  • Verwijder het steeltje uit de portobello. Maak hem schoon met een keukenpapiertje.
  • Bestrijk de portobello’s rondom met olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Leg ze in een ovenschaal of op een bakplaatje.
  • Pel en snipper het sjalotje en hak de knoflook fijn.
  • Fruit dit aan in iets olijfolie in een grote pan.
  • Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en ga door totdat alles geslonken is.
  • Breng de spinazie op smaak met peper en zout.
  • Laat de spinazie goed uitlekken.
  • Meng de spinazie met de geitenkaas. Vul de portobello’s met het spinaziemengsel.
  • Garneer de gevulde portobello met de pijnboompitten.
  • Bak de portobello’s in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *