Diner

Wraps met spek en advocado

 

Ingrediƫnten 2 personen:

  • 4 kleine tortilla wraps (of 2 grote)
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 ei
  • 1 eetrijpe EAT ME avocado
  • 1 handje rucola
  • 4 plakjes kipfilet
  • 6 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Kook het ei in ruim water. Bak de spek in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Verwarm de wraps eventueel kort in de magnetron. Halveer de avocado, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees er uit. Verdeel 1/4 avocado per kleine wrap, smeer dit zo uit dat een randje van 1 cn van de wrap rondom vrij blijft. Breng op smaak met zout en peper . Beleg de avocado wrap met een klein plukje rucola en leg in het midden een rolletje van een plakje kipfilet op de wrap. Leg hier een plakje gebakken ontbijtspek op. Snijd het gekookte ei in 4 partjes en verdeel een partje over de wrap. Verdeel hier cherrytomaatjes over. Rol de wrap op en eet hem uit het vuistje. Of houdt de wrap open en eet met mes en vork.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *