Diner

Spagetti met scampi’s e en rucola

 

Ingrediënten voor 4 porties:

  • 1 middelgroot/middelgrote ui
  • 2 teentje(s) Knoflook
  • 200 g scampi´s, gepeld, rauw. Je kunt ook garnalen nemen als je dit lekkerder vindt!
  • 1500 g tomaat
  • 150 g rucola
  • 300 gram speltpasta , ongekookt
  • Zout en peper
  • Olijfolie
  • 30 g parmezaanse of geraspte kaas

Bereidingswijze:

Snipper de ui. Pers het teentje knoflook uit. Was de tomaten en snij in blokjes. Was de rucola en hak in grote stukken.
Kook de spaghetti in water zoals aangegeven op de verpakking. Bak de ui, de knoflook en de scampi’s gedurende 2 minuten in olie. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout.  Bestrooi met Parmezaanse kaas en laat 5 minuten sudderen. Meng de saus met de spaghetti en werk af met wat rucola.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *