fbpx
Diner

Lasagnette met mozarella

 

Ingrediënten voor 2 personen:

  • circa 4-6 verse lasagnebladen
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 1 bol mozzarella
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • verse basilicum
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • halve courgette
  • circa 200 gr spinazie

Bereidingswijze:

  • Snijd de ui, courgette en knoflook in stukjes.
  • Snijd ook de verse lasagnebladen in kleine vierkantjes.
  • Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook, courgette en Italiaanse kruiden aan
  • Voeg na circa 5 minuten de tomatenblokjes, spinazie en de stukjes lasagnebladen toe. Laat dit circa 5-8 minuten zachtjes koken.
  • Blijf ondertussen wel goed roeren.
  • Snijd de mozzarella in plakjes.
  • Als de lasagnebladen zacht zijn geworden, verdeel je de lasagnette over twee borden.
  • Verdeel een paar plakjes mozzarella en wat verse basilicum over de lasagnette.
  • Zelf strooi ik ook nog wat Parmezaanse kaas over het geheel.

Geniet ervan! Stuk sneller als gewone lasagne, en superlekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *