Blog persoonlijk

‘Mama, bij jou zitten?’

‘Mama, bij jou zitten? ‘ Ja Senn, dat mag! Gezellig. Ik had vanmorgen wat ideeën voor mijn pro pagina op FB (Tamara’s Lifestyle) en wilde wat werken aan mijn receptenboeken. En toen kwam er een spontane bestelling tussendoor. Altijd leuk! De maaltijdrepen. Ik ben zelf ook fan. Vooral van de chocola. Heerlijk om mee te ontbijten als je haast hebt (en heb ik vaak), of als tussendoortje (dan neem ik een helft, is voldoende)

Maar goed… terug naar het werken van vanmorgen. Heerlijk dat ik lekker vanuit huis kan werken wanneer MIJ dat uitkomt. Die vrijheid is top!  Ik ben lekker veel bij huis (bij de kinderen en hondlief), maar werk ook in een gezellig team en begeleid mensen bij hun persoonlijke doelen. Hele verschillende mensen. Ik hou ervan. Afgelopen jaar  leuke uitjes gehad met het team ook, oa naar Barcelona en Nurnberg. Supergezellig, en leuk. Daarnaast is het werk heel leerzaam. Inmiddels heel wat kennis opgedaan over een healthy lifestyle, gezond afvallen maar ook over mezelf! Op dit moment werk ik als franchiser en ben ook bezig met mijn eigen programma’s. Heb inmiddels een leuke klantenkring en veel nieuwe mensen leren kennen via FB.

Zoonlief Finn (4) gaat al naar school.  Ik merk dat ik wat dat betreft (tov vorig jaar) RUST ervaar. Sws al het feit dat ik hem bijna elke dag zelf naar school kan brengen/halen. Toen hij richting de 4-leeftijd ging zat ik vreselijk te stressen hoe ik dat allemaal moest doen. Wist het niet goed, was er in mijn hoofd druk mee… voelde me schuldig.. Had toen een baan op 125 km afstand en een reistijd van 4 uur per dag minimaal. Dit is uiteindelijk een van de belangrijkste redenen geweest om mijn baan op te zeggen. Nu heb ik die stress niet meer.  Ik heb veel tijd voor de kinderen. Ook kan ik eens wat extra’s op school doen, zoals mee gaan met een schoolreisje, voorlezen of schoonmaken.

En ik werk lekker op de momenten dat de kinderen naar school/opvang zijn of s’avonds. En natuurlijk ook wel wanneer de jongens er gewoon zijn hoor! Want dat loslaten en werk-prive scheiden is nog wel een dingetje. Maar ach… als dat het is? Ik teken ervoor.  Krijgen de jongens ook direct mee dat je moet werken voor je geld. Met name  Finn zit er ook al helemaal in trouwens, het lifestyle gebeuren. ‘Mama, ow,  je moet zeker nog een foto maken?’ Als ik mijn telefoon pak s ochtends met smoothie in auto. Of ‘Mama, vergeet je seek (shake) niet!’

Wat het werk dan precies inhoudt? Ik deel en promoot mijn levensstijl. Ik help mensen gezonder te worden. Help hun met hun persoonlijke doelen. Daarnaast help ik mensen ook hun eigen business op te zetten, net zoals ik dat doe.

Ik vind het super en het heeft me veel gebracht. Wil je meer weten over deze baan vanuit huis? Ook meer vrijheid? Meer bij de kids zijn? Je mag me altijd een berichtje sturen! Ik vind het vooral belangrijk dat je enthousiast bent en gemotiveerd.

Er is trouwens ook regelmatig een online meeting waarin ik meer vertel.

Liefs, Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *